Advokat till stor hjälp i Stockholm

Inom företagsvärlden skrivs många olika avtal. För att allt ska gå enligt konstens alla regler kan det vara skönt att ha en advokat från Stockholm vid sin sida.

Företagets framgång hade gjort att det gått från enskild firma till aktiebolag på bara ett år. Kunderna strömmade in och företaget började ta nya former. Bland annat hade de funderingar på att som utbildningsföretag för terapeuter starta ett samarbete med ett företag som sålde bänkar och andra inventarier som behövdes.

På så vis skulle de enkelt kunna uppdatera sina skolsalar samt erbjuda alla elever att köpa utrustning via dem. För att de skulle ha full kontroll över hur detta skulle fungera bestämde de sig för att anlita en advokat som arbetade med avtalsrätt. För de ville inte hamna i en situation där de skulle få problem.

En advokat med de rätta kunskaperna

Kristian som var företagets grundare tog kontakt med en advokatfirma i Stockholm de hade hört gott om. De blev tilldelade en advokat som visade sig vara perfekt för deras behov. Denne hade nämligen gjort liknande avtal inom hälsobranschen innan. När den blivande samarbetspartnern överlämnat avtalet till dem skickade de vidare pappren till sin advokat.

När denne läst igenom avtalet satte de sig ner tillsammans för att diskutera några punkter som denne tyckte kunde formuleras om. De höll med och kontaktade samarbetspartnern som inte alls tyckte att det var något konstigt och sade ja till ändringarna. Men hade de inte anlitat advokaten kunde de ha hamnat i en mycket knepig situation i framtiden.